Toeristenkaart

ToeristenkaartREIZEN NAAR SURINAME


TOERISTENKAART
Met ingang van 25 november 2011, hebben onderdanen van de volgende landen die reizen als toerist, voor het plezier, of voor het bezoeken van vrienden en familieleden, de mogelijkheid om een toeristenkaart te
kopen of een aanvraag voor een visum in te dienen:

 

 1. Austria

 2. Belgium

 3. Bolivia

 4. Canada

 5. Chili

 6. China  People Republic

 7. Colombia

 8. Costa Rica

 9. Cuba

 10. Czech Republic

11. Denmark

12. Domincan Republic

13. Equador

 

14. El Salvador

15.Estonia

16. Finland

17. France

18. Germany

19. Greece

20. Guatemala

21 Haiti

22. Honduras

23. Hongary

24 Iceland

25. India

26 Indonesia

27. Italy

28. Latvia

29. Liechtenstein

30. Lithania

31. Luxembourg

32. Malta

33. Mexico

34.Nicaragua

35. Norway

36. Panama

37. Paraguay

38. Peru

39. Portugal

40. Singapore

41. Slovakia

42. Slovenia

43. Spain

44. Sweden

45. Switserland

46. The Netherlands

47. Turkey

48. United Kindom of Great Britain and Northern Ierland

49. United States of America

50. Uruguay

51. Venezuela Bolivarian Republic

     

 

De toeristenkaart is voor de korte termijn, eenmalige toegang en vervalt na 90 dagen. Het moet worden gekocht bij de ambassade vóór de beoogde reis naar Suriname.

VEREISTEN TOERISTENKAART:

  1. Postwissel voor Usd 35,00 of Euro 30,00 betaalbaar aan de Ambassade van de Republiek Suriname
  2. Fysieke Paspoort 6 maanden geldig vanaf de datum van binnenkomst en computer gegenereerde route en / of een kopie van retourticket.
  3. Aan uzelf geadresseerde gefrankeerde envelop voor terugkeer mail.
  4. Persoonlijke cheque worden niet geaccepteerd

 

 

 

 


Burgers van voornoemde landen die een aanvraag voor een meervoudige toegang willen indienen moeten voldoen aan de reguliere visumvereisten procedure.

Voor reizigers, die een bezoek aan Suriname willen brengen voor andere redenen dan toerisme zoals het doen van zaken, het bijwonen van conferenties, trainingen of een oriënterend bedrijfsbezoek zal voorafgaand aan de aankomst in Suriname een aanvraag voor een zakenvisum ingediend moeten worden en aan de vereisten voor een zakenvisum voldoen.